Jak dlouho účinky po operaci očních víček vydrží?
Dobry den. Obvykle 10let. PEM
6-8 roků v závislosti na kvalitě pleti, individuálních dispozicích stárnutí včetně kuřáctví, hezký den doc Dušková
záleží na věku,stavu víček před operací a způsobu provedení operace.Ale i při znalosti výše uvedeného se nelze jednoznačně vyjádřit.obvykle do 10 let? S pozdravem Dr. Vrbický
Dobrý den,jsem měsíc po operaci víček a mám pocit jako bych v očích měla prach. Oči jsou podrážděné a pálí. Před operací jsem používala kapky Zaditen na alergii. Mohla bych je teď použít? Děkuji za odpověď
Hezky to kolegyně Ježková vysvětlila. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den, po operaci horních víček mám víčka stále pokleslá, efekt není takový, jaký jsem čekala. Ošetřující lékař navrhuje dodělat excizi obočí, váhám, jestli to podstupovat. Bude to mít opravdu očekávaný efekt? Jak náročná je operace? Jak dlouhé hojení? Mám čekat modřiny a otoky jako při operaci víček? Děkuji.
Dobrý den,
souhlasím, nutná osobní konzultace aby bylo možné posoudit stav a vybrat pro Vás vhodné řešení.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.