Bouličky pod okem po operaci víček

evitta
23. 3. 2009 · Poslední odpověď: 26. 3. 2009

Dobrý den, jsem tři týdny po operaci dolních víček. Vím, je ještě brzy hodnotit výsledek, ale mám obavy.Asi před týdnem se mi udělaly dvě bouličky pod jedním okem, ne v jizvě ale v prostoru, kde byly pytle. Mám pocit , že se dokonce zvětšují. Druhé ,,pod oko ,, mám úplně jiné, zde to vypadá jako by vedly vnitřní jizvy úplně jinak než u druhého oka. Je to možné? V celku jsem spíš nešťastná. Po jak dlouhé době je možná případná reoperace? Děkuji za zodpovězení dotazu.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den. Řiďte se radami operatéra a nezoufejte. Stav se upravuje často i měsíce. A reoperace, nejdříve za půl roku. Nashledanou, dr. Remeš

Dobrý den, zatím je velice brzy na reoperaci. Poraďte se s lékařem, který Vás operoval, sám zhodnotí Váš stav,výsledek zákroku a určí, co je možno dále provést. Samozřejme V8m rádi poradíme a pomůžeme, stačí se objednat ke konzultaci
S pozdravem Laserové léčebné centrum Ostrava

Dobrý večer,3 týdny je opravdu brzy na úvahy o reoperaci, Raději navštivte Vašeho operatéra. dr.Paděra

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace dolních víček
1 odpověď, nejnovější odpověď: 26. 8. 2024
Operace dolních víček
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 4. 2014
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 6. 2023
Mezonitě
Žádné odpovědi
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 5. 2019
Operace horních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 1. 2021
Operace očních víček
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 3. 2016
Operace horních víček
10 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 11. 2013
Operace očních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 4. 2007
Operace očních víček
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 6. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi