Asymetrické posazení očí

Frantisek
22. 2. 2010 · Poslední odpověď: 28. 2. 2010

Mám asymetrii v posazení očí. Jedno je spíše vodorovně, druhé mírně šikmo (mandlové oko). Dočetl jsem se, že se tento problém dá vyřesit Canthoplastikou spodních víček. Existuje v ČR pracoviště plastické chirurgie, kde se tento zákrok běžné provádí. Děkuji všem předem za odpověď.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, je-li canthoplastika řešením pro Vás lze nejlépe zjistit při konzultaci. Budete-li mít zájem, pro tento zákrok se můžete obrátit i na naši kliniku Riva. S pozdravem Dr.Pachman.

RIVA-PROMEDIX, s.r.o.
(0)

Kantoplastika má svá rizika, ale operovat to lze. Myslím tím kantoplastiku vnitřních koutků, ta má efekt. Záleží na tom jak jsou oči posazené a kde je optimálnější operovat. Určitě se obraťte s takovýmto problemem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích. Můžete se stavět i u nás. Zdraví Dr. Tomášek

Canthoplastiku , nebo canthopexi provádí v ČR asi většina pracovišť jako doplňující výkon při operaci víček.Otázkou je zda lze asymetrii vždy vyřešit jen canthoplastikou.To může plastický chirurg posoudit jen při osobní konzultaci.
s polzdravem Dr. Vrbický

Související dotazy

Ptóza a pokles oka

Beruska
19. 8. 2014 · Poslední odpověď: 1. 9. 2014

Mám 20 rokov a už dlhšie ma trápi výrazne poklesnuté viečko na pravom oku. Nevedela som o čo presne ide, preto som to chcela riešiť Blefaroplastikou. Na konzultácii mi však pán doktor povedal, že mám ptózu a pokles pravého oka 2 mm. Dá sa to riešiť operačne a vraj by to mala preplatiť zdr. poisťovňa. Chcem sa opýtať, kde sa v Českej republike dá tento zákrok vykonať. Som zo severu slovenska (Čadca). A čo prípadne prepláca Zdravotná poisťovňa. Prikladám aj fotografiu. Prosím poradte. Ďakujem

odpovědi (2)

Zkuste Doc. Měšťáka na Bulovce v Praze...
Zdraví Dr. Tomášek

Problém s asymetrií víček

icmalien
icmalien
28. 4. 2019 · Poslední odpověď: 1. 5. 2019

Zdravím všechny....Chci se prosím optat na problém s asymetrií víček..Jedno mám jakoby více spadlé a nízké..druhé naopak více vyklenuté... lze toto řešit a zároven obě víčka "vyřezat" tak, aby se na vnějších koutcích pozvedla?...víčka vypadají podobně jako zde u paní na foto.... děkuji za info

Operace horních víček

odpovědi (3)

Tuto operaci (Muillerův sval)provádí, resp. umí málo kolegů, zkuste se obrátit na kliniky, ideálně si zjistěte, kdo Vás kdysi operoval. Eventuelně zkuste primáře očního oddělení v Kolíně, o kterém vím, že tuto problematiku umí řešit. Zdraví Dr. Tomášek

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Otoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 7. 2020
Niťový lifting
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 6. 2008
Otoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 4. 2021
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 5. 2007
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 2. 2020
Operace očních víček
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 2. 2008
Operace horních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 5. 2018
Operace horních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 1. 2014
Mezonitě
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 10. 2016
Operace horních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 4. 2020

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi