Dobrý den, zajímalo by mě, zda někdo provádí zúžení (špičky) nosu pomocí nití, bez skalpelu. Nevím přesně název metody, ale slyšela jsem o této možnosti. Děkuji za informace!
Zdravím Vám. S nitěmi Aptos máme jako jedni z mála asi nejdelší zkušenosti. Náš lékař MUDr.Zakout je dokonce certifikovaným školitelem ptéto metody pro Českou republiku a provádí tuto metodu již přes tři roky s velmi dobrými zkušenostmi. S touto metodu korekce špičky nosů víme, přesto na rovinu jsme ji ještě v této lokalitě neprováděli. Přesto, pokud o tomto uvažujete, se Vám rádi budeme seriozně věnovat. Vše je však nutno zvážit po osobním vyšetření. Objednat se k nám můžete na recepci v prac. hodiny , je-li pro Vás Ostrava dostupná.Zdravím MUDr.Lucák
Podle mých zkušeností, se každá fixace jakýmkoliv materiálem prohojí tak, že se dříve či později tvar nosu vrátí zpět. Na základě mých 18 tiletých zkušeností s nosy musím říci, že, aby se nos změnil, musí se fysicky upravit skelet nosu tedy v tomto případě hrotové chrupavky. Jiné metodiky jsou přechodné. Zdraví Dr. Tomášek
metodu,kterou má asi tazatelka na mysli je popsána v J of PS a je prováděna nevstřebatelnými nítěmi,které se protahují zavedenými dutými jehlami.O použití nítí Aptos v této lokalitě jsem též neslyšel.Dr. Vrbický
Jedná se o zajimavou metodu,ale nelze ji aplikovat vždy.Asi bude více pracovišť,kde se občas provádí.Můžete se objednat ke konzultaci (272937286,739678659)s pozdravem Dr. Vrbický
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.