Dobrý den, Chtěla bych Vás poprosit o informaci, jak složitý je tento typ zákroku - zúžení nosu a mírné zvednutí špičky? Je mi 25 let, nos mám podlouhlý, na konci širší. Myslím si, že k mému obličeji takový nos nepasuje (mám podlouhlý obličej). Celý život toužím po užším nose a hlavně zvednuté špičce, ale bojím se případných komplikací buď bezprostředně po operaci nebo v pozdějších letech. Děkuji předem všem za reakce.
Vážená slečno,
úprava nosu, kterou požadujete je možná. Půjde o korekci měkkých tkání nosu. Operace v narkoze cca 60 min. dlouhá, pak obvykle následuje hospitalizace do druhého dne. Sádrová fixace nosu se snímá po 7-10 dnech, o tom rozhodne operatér. Na kopnci operace se do nozder vkládá tamponáda, která se druhý den, před odchodem z kliniky, odstraní. Celková doba hojení tkání je asi 2 týdny, po tuto dobu se budete muset fyzicky šetřit. Rány uvnitř nosu jsou sešity vstřebatelným materiálem. Nezbytné je předoperační konzultační vyšetření kvalifikovaným plastickým chcirgem, při této konzultaci se vše do detailu prodiskutuje a stanoví se cena za operaci, která se klinika od kliniky poněkud liší.
Srdečně Vás zdravím, MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Esthesia - klinika rodinného zdraví a krásy
Kontakt na
Otevřeno - pondělí až pátek - 8,00 - 20,00 hodin.
Foto můžete zaslat na mail:
Dobrý den,
nos, pokud nejde o zmenšování, lze ideálně modelovat pomocí bioplastiky, kdy se vám v aplikovaném místě vytvoří vlastní vazivo a lze tak modelovat nos až do žádaného tvaru. Na mých stránkách najdete podrobné informace o bioplastice a informace včetně obrázků z vlastních zákroků přímo k jednotlivým zákrokům. Pokud byste měla o zákrok zájem, kontaktujte mě e-mailem a připojte foto (viz fotokonzultace).
S pozdravem
MUDr. Jana Vybulková Zvadilová
Tento typ zákroku bych řadila mezi složitější. Jelikož se zákrok provádí na viditelném místě, musí být doktor velmi opatrný a precizní. Zákrok se provádí v celkové anestezii a druhý den odchází klient/klientka většinou domů se speciální dlahou na nose.
Určitě doporučuji konzultaci u lékaře, ten by vám poté vše vysvětli a zhodnotil, jestli jste vhodná kandidátka.
Hezký den
Tereza Čančíková, zdravotní sestra Glamour Aesthetic Clinic
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.