Dobry den,
Jsem nešťastná ze svého nosu, uvazuji nad zmenšení/zjemnení. Nos mi prijde dlouhy a výrazný. Chtěla bych se zeptat, zda by na to stačila plastika měkké části nosu nebo bude nutná kompletní rhinoplastika? Děkuji
Souhlasím s prof. Duškovou. Váš nos je na totální, respektive čtyřnásobnou osteotomii nosu. Tedy výkon jak na měkkých tak na tvrdých částech nosu.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na *********, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Hezký den,
dle vašich fotografií a vašeho požadavku na zmenšení a zjemnění nosu bude nutná kompletní rinoplastika, nejlépe otevřenou technikou. Pokud chcete nos zmenšit, bude nutné ho "snížit" a to bez chirurgie kostěnné části nepůjde, taktéž zkrácení nosu bude vyžadovat práci i na chrupavčité části a ke zjemnění špičky bude rovněž nutná precizní modelace chrupavek přední části nosu.
S pozdravem
Dr. Vidura
Dobrý den,
fotografie nejsou v úplně ideálních projekcích ale podle nich bych doporučoval kompletní rhinoplastiku.
S pozdravem
¨
Kulhánek
Dobrý den, velmi rád Vás vyšetřím, bude nutná i endoskopie nosu, abychom při případné rinoplastice zachovali i všechny funkce nosu.
pouze korekce hrotu nestačí, hřbet I kostra budou velice široké a výsledek nepěkný, jinými slovy kompletní rhniplastika, pokud mi pošlete na můj mail obrázky (enface a oba profily bez úsměvu, bez čepice a ne selfie) mohu vám udělat návrh změny, přiložené nelze použít I proto, že rozlišení není vhodné, přeji hezký den prof dušková
Dobrý den. Měl bych na Vás dotaz- mám velký nos, a k tomu mi ještě trošku vybočuje do strany, tak, jako by mě někdo praštil pěstí. Z toho důvodu mi dělá problém jenom si pořídit fotku atp. Celkem mě to trápí. Chtěl bych vědět, jestli můžu podstoupit rhinoplastiku, když mi bude 14, jsem muž a zákonní zástupci by souhlasili A ještě bych se chtěl jenom hypoteticky zeptat, jestli by to mohla zaplatit pojišťovna, nebo v jakém případě by zákrok uhradila.
Dobrý den, vývoj nosu má sván pravidla a obzvlášť u chlapců jistě není ve 14 letech dokončen, takže ani já v tuto chvíli operaci nedoporučuji. Ale pokud najdete lékaře, který operaci provede, tak je to jistě možné. Hypoteticky může pojišťovna proplatit operaci nosu pokud se jedná o poúrazový stav s dýchacími problémy pro vybočení nosní přepážky. dr.Paděra
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá provést plastika nosu bez celkové anestezie? V mém případě by se se nejednalo o celkovou rhinoplastiku, přála bych si pouze "zbrousit" hranu nosu. Lze tento zákrok vůbec provést? Děkuji za odpovědi. Hezký den :)
Nosy operuji už více než 25 let i v kokální anestesii. Určitě se ovšem obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.