Dobrý den.Před 7.lety jsem podstoupila celkovou rhinoplastiku.Operace dopadla dobře.Jen se mi zdá nos stále celkem dlouhý.Je možné nos opět operovat a zkrátit?Kolik by tato operace přibližně stála?Děkuji předem všem za odpověď.
Dobrý den,
provést zákrok opakovaně je možné. Pro posouzení stavu bude nutná osobní konzultace. Cena operace nosu v našem centru je od 15 000,- do 25 000,-Kč včetně anestézie.
S pozdravem
prim. Vidura
RVmedCentrum Olomouc
Dobrý den,
operace nosu je možná rok po předchozí, což je u Vás bez problému. Nezbytné je osobní konzultační vyšetření nebo alespoň pošlete své foto.
Pěkný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
Rhinoplastika sekundární je už složitější. Anatomie už je ovlivněná hojením. Otázka je jak ten nos taky vypadá. Dělám nosy přez 17 let a už jsem jich hodně reoperoval a vím co to obnáší. Sice mne takové to operace baví, odchylují se totiž od standardního postupu při operacích - jdete do neznáma, ale přináší to i rizika, které musíte znát. Cenové relace u nás se pohybují kolem 28 tisíc. Je však důležitá konsultace. Ideální je, když Vás bude operovat ten samý operater. Zná svůj postup od předchozí operace a mohl by být v ceně i tolerantnější. Pro každého jiného operatera je operace složitější nejen povahou neznámého prostředí ale také metodikou operace. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den, chtěla bych požádat o odborný názor na tuto odvedenou práci. Nos byl operovaný dvakrát stejným chirurgem. Poprvé se jednalo o celkovou rhinoplastiku kvůli hrbolu na kořeni nosu a zmenšení špičky. Podruhé šlo o korekci otevřenou metodou a odstranění chrupavky. Aktuálně je již vše zahojené, ale já se nemohu s novým nosem sžít. Z profilu je nos pěkný, ale špička mi výrazně uhýbá do strany. Můj operatér chybu neuznává a tvrdí, že asymetrie je malá a způsobená mou stavbou obličeje. Před původní operací byl ale nos rovný. Co si o tom prosím myslíte? Budu vděčná za každou reakci, děkuji.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.