Dobrý den ,chtěla bych se zeptat na otázku závislosti na nosních kapkách. Asi 8 let jsem neustále používala Olynth.Pak jsem navštívila paní doktorku,začli jsme používat Avamys, atd. a také na noc léky.Teď po 3 letech mám Rhinocort a opět se mi stav začíná zhoršovat.Vždy nově používaná léčba vydrží tak půl roku a zase začnu mít problémy s nadechnutím.mimo jiné bolesti hlavy jsou na denním pořádku. Paní doktorka už neví co se mnou. O jíné léčbě neví.Zda by bylo možné nějak mě nasměrovat na koho a kam se obrátit.Mnohokrát děkuji.Monika Slámová
Vážený,
doporučuji komplexní ORL vyšetření na pracovišti vyššího typu – např. Fakultní nemocnice
S pozdravem, prim. MUDr. B. Vřeský
Dobrý den,ucpaný nos bude chvíli reagovat na ostatní kapky, ale k Vašemu uzdravení je třeba provést endoskopické vyšetření dutiny nosní a poté dle výsledku/ jak se domnívám /nějaký endoskopický zákrok v dutině nosní . S pozdravem dr. vojta
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.