Dobrý den, od 10 let trpím ucpáváním nosu při změnách teplot, bylo to způsobenu nejspíše tím, že v tomto období se u nás doma dlouhodobě strašně přetápělo a byl suchý vzduch. Od této doby se mi v různých intervalech ucpává nos, bolí a ucpávají dutiny, je s tím spojená bolest hlavy a uší. Od malička jsme jezdili po doktorech a žádný si nevěděl rady. Většina vypisovala antibiotika, která stejně nezabrala. Nějakou dobu mi na to fungovaly nosní spreje, pak si na to bohužel sliznice zvykla a teď již nezabírají (moje blbost ale člověk bez spánku trpí ani nevíte jak). V tomto roce jsem navštívil na ORL již X-tého nového doktora. Ten mi ale jako jediný a první něco diagnostikoval, řekl mi že mám vazomotorickou rýmu. Příznaky nejspíše sedí. Předepsal mi nějaké silné prášky, které se nemají brát na večer - no moc nepomáhají. A prý když se to nezlepší tak půjdu na dráty...?! Poté jsem našel tuto stránku a začetl se, že je nějaká možnost rýmu léčit laserem a novými technologiemi. Doktor u kterého jsem byl se o tom ani nezmínil, tudíž nevím, jestli je tato léčba vhodná i pro mne? Mnohokrát děkuji za odpovědi. Krásné Vánoce. Robert
Dobrý den,
laser, radiofrrekvcence nebo plazma. Tím lze často na takové stavy vyzrát.
Dobrý den, myslím, že Vaše potíže spojené s ucpaným nosem vyřeším.
Je třeba povést endoskopický zákrok ve Vašem nose/o rozsahu více po kontrole/.
Zavolejte na mé tel. č. S pozdravem a přáním klidného nového roku.
dr.vojta
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.