Dobrý den, je to 14 dní co mi sundali dlahu a od začátku byla vidět malinká prohlubeň, která se postupně zvětšila. Je šance, ze zmizí? Jsem z toho dost nešťastná, kořen nosu působí hrozně úzce. Dále mám na druhé straně vytlačené prohlubně s mírnou modřinou žrejme od dlahy, kde mi byl odstraněn hrbol. Je šance, že se to srovná, mezi obočím mám stále boli a velke bolesti. Nos je cely pokřivený a deformovaný. Jsem z toho nešťastná. Otoky mam již minimální. Velice děkuji
Dobrý den,
tvar nosu se bude ještě vyvíjet a je možné, že uvedené nerovnosti se zmírní. Jsou vhodné masáže nosu, které Vám určitě ukáže Váš chirurg a ochrana dlažkou na noc.
Pokud by zůstaly pouze jemné nerovnosti, pak by se daly korigovat výplní kyselinou hyaluronovou nebo vlastním tukem.
Přeji hodně zdaru a zůstávám s pozdravem
M. Molitor, Art Ethic Beauty Clinic
Dobrý den,
obvykle 3-4 týdny po operaci nosu je vhodné provádět tlakové masáže špičky nosu a uvolňování kůže od kostního skeletu nad hřbetem nosu. Váš operatér vám jistě pomůže a ukážu techniku masáží.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.