Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Jsem po druhé operaci nosu, ale nejsem spokojená s výsledkem ani tvarem nosu ani velikostí nosu. Je možné dosáhnout velikost nosu jak je na obrázku ? A ještě bych chtěla zmensit prostor mezi rtem a nosem. Bylo by to možné? Můžete mi prosím odporučit nějakého doktora, který by byl ochotný opravit můj nos?
Děkuji
Dobrý den,
doporučuji vše probrat na osobní a nezávazné konzultaci. U nás na klinice provádíme jak moderní operace měkkého nosu, tak kompletní rhinoplastiku.
S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
operace nosu by se neměly provádět příliš často, hrozí špatné hojení s projizvení tkání, nemám vaše foto, takže nemohu posoudit konkrétně, ale hojení po operaci vyžaduje čas a to minimálně rok po operaci, mezitím je možné ev. přikládat dlahu na noc nebo provádět masáže nosu.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Plastický chirurg, Praha 2
Dobrý den, pokud Váš operatér již další korekce odmítá, pak se můžete obrátit s konzultací na jiného lékaře, zkušenosti s operacemi nosu mají lékaři kliniky Esthé, pak Dr Doležal v Praze, Dr Kufa v Praze, Dr Válka v Brně, dr Vřeský v Ostravě apod.
Operace nosu jsou složité co se týče predikce výsledku a také co se týče přesného naplnění požadavků. Proto si hlavně pořádně zkuste promyslet, co přesně s nosem chcete dělat aby nedošlo k nedorozumění. Nevím například, co myslíte pod požadavkem zmenšení prostoru mezi nosem a rtem. Ret je totiž připojen na nos, není. to jenom červená část rtu.
S pozdravem
M. Molitor
Vážená slečno, vynikajícím odborníkem na kosmetické operace nosu je v Brně Doc. Dr. J. Válka. Určitě Vám pomůže.
S pozdravem, prim. Dr. V. Víšek, CSc.
Dobrý den, před 14ti dny jsem podstoupila kompletni rhinoplastiku, včetně zmenšení nosnich dírek. Pod nosem mám řezy, které musely vzniknout, aby byl nos užší. Zajímá mě, zda tyto řezy srostou a zůstane po nich jizva nebo průřez pod nosem zustane tak jak na fotografii ? Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den,
souhlasím s kolegy, doporučuji masírovat.
S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
Klinika YES VISAGE
Dobrý večer Před dvěma lety jsem utrpěl zlomeninu nosu, konkrétně nosní kosti a k lékaři jsem nešel. Teď je kost rozšířená a posunutá dovnitř, a nos působí placatým dojmem. Bylo by možné tuto deformitu opravit do původního tvaru ?
Škoda, že jste tehdy nebyl na ošetření, dnes byste mohl apelovat na výkon hrazený zdravotní pojišťovnou, jako "nos po úraze". Takto nezvývá nic jiného než se obrátit s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích. Určitě půjde s nosem něco dělat, ale bude to ve Vaší režii.
Můžete se stavět také u nás.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.