Dobrý den, ráda bych si nechala provést zúžení širšího nosu (zřejmě pouze měkké části). Chtěla bych se zeptat zda víte o někom kdo při konzultacích využívá počítačový modelování program. Tedy program, který umožní pacientovi vytvořit si představu jak bude vypadat po zákroku.
Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den
Plně souhlasím s dr.Tomáškem. Pacient může být zklamán, mohl by se i soudit., že nevypadá jako na modelu. Na druhé straně ale lze předejít rozčarování z výsledku, protože představivost řady pacientů nedokáže správně zpracovat ústni informace z konzultace.
Osobně "amatersky" pracuji s photoshopem, kde předpokládané změny přibližně zachytím. Tím s klientkou dojdeme k přesnějšímu závěru. Pokud máte zájem to zkusit, pošlete mi foto na: i s Vaším přáním. Krásný den, dr. Justan
Tento program jsem viděl už v r. 1991 v USA. Sám jsem to na sobě zkusil jak bych chtěl asi vypadat. Má to jeden háček. Fotografie jsou zavádějící a někteří pacienti, kteří nebyli po operaci stejní jako na fotce se soudili, i když byli před tím poučeni, že se jedná o operaci na živém člověku a že výsledek nemusí být stejný. Proto u nás asi neseženete pracoviště, které tento nesmysl má. Mimo jiné, každý, kdo umí s "Fotoshopem" Vám to udělá, ale není to doktor tudíž to není zavádějící. Dělám nosy 20 let - nikdy bych to nesliboval úplně přesně jak to dopadne, lhal bych a to není profesionální. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den,
na naší klinice provádíme operaci nosu a naši plastičtí chirurgové patří mezi špičky ve svém oboru, mají mnoho zkušeností s tímto typem operace. K dispozici nemáme bohužel program na modelování, lékaři Vám však mohou ukázat fotografie svých prací. Také množství spokojených klientů je důkazem prověřené profesionality a zkušeností. Ráda bych Vás pozvala na nezávaznou konzultaci k některému z našich plastických chirurgů. Konzultace stojí 300,- Kč a v případě realizovaného výkonu Vám tuto částku odečteme z jeho ceny. Nejbližší termín Vám můžeme nabídnout již během příštího týdne.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.