Nevydařená plastika nosu

Uzivatel
10. 7. 2008 · Poslední odpověď: 25. 8. 2012

Dobry den. Som 2 tyzdne po oper. tvrdych i mäkkych casti nosa, aj ked mam dojem, ze so spickou mi vlastne ani nic nerobil. Je rovnako velka, iba mi trochu zbrusil hrbol. Som z toho psychicky uplne na dne. Celkovo je ten nos stale velky a prilis mi vytrca z tvare. Som odhodlana ist na reoperaciu, prosim, boli by ste ochotni posudit na zaklade fotografie, ktoru by som vam mohla poslat, ci by ste s tym mohli nieco urobit? Dakujem

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Pan doktor Kloud odpověděl zcela přesně. 2 týdny po operaci se teprve odstraňuje sádrová dlaha a začíná se s masážemi nosu. dr. Paděra

Dobrý den, dva týdny po operaci s Vámi zcela určitě nikdo nic dělat nebude. Vyčkejte aspoň půl roku a možná raději déle. O definitivní tvar nosu se v tento okamžik zcela určitě nejedná. Srdečně zdravím.

Související dotazy

Plastická operace širokého nosu

alenar232928
alenar232928
8. 8. 2014 · Poslední odpověď: 13. 8. 2014

Dobry den, Pred nekolika dny mi bylo 18 let. Nikdy jsem nebyla spokojena se svym nosem, proto se chci zeptat jestli by se nedal zuzit, je totiz velmi siroky a narusuje mi estetiku cele tvare (mam male, presto vyrazne oci. A plne rty). Nutno podotknout, ze mi nos smeruje nepatrne nahoru a jsou na nem nedokonalosti (napr. : cerne tecky). Proto se chci zeptat jestli je zakrok vubec mozny a pripadne na konecnou cenu. Prikladam fotografii nosu. Dekuji

odpovědi (2)

Zdravím Vás. Ano váš nos je indikovaný k plastické úpravě. Základem by samozřejmě bylo osobní předoperační vyšetření. Cena na naší ostravské klinice, se všemi náklady včetně jednoho dne hospitalizace a narkozy, je 29.800 Kč. S těmito operacemi mám mnohaleté zkušenosti. V případě zájmu se na mne můžete kdykoliv obrátit. Přeji hezký den MUDr. Otakar Lucák, plasticka chirurgie Ostrava - lucak@plastickachirurgie.com

Široký a křivý nos po úraze

Jano443342
8. 1. 2018 · Poslední odpověď: 11. 1. 2018

Dobrý deň, chcem sa opýtať či by ste mi odporučili operáciu nosu.Nos mám pravděodobně po úraze krivý a v koreni nosa (hore) je nos z priameho pohľadu dosť široký.Mám drobnou tvár a veľký nos sa mi veľmi nelíbí.Trochu sa ale bojím aby sa operácia vydarila a všetko bolo v poriadku a nebolo to horšie ako je.Prosím o radu čo by ste od pohľadu s nosom odporučil urobiť a prípadný rozsah operace.Prikládám foto

odpovědi (4)

co myslíte, že je arogantní? konstatování, že nejsem schopna dát seriozní posouzení z přiloženého foto? jinak moje ambulance je samozřejmě vždy otevřená všem, takže není důvod připomínat možné osobní setkání.. navíc pokud je mi známo, většina dotazů na estheticon se obrací na lékaře s dotazem na odborný názor právě proto, že na konzultaci přijít nemohou či nechtějí... přeji hezký den prof dušková

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 4. 2007
Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 1. 2016
Otoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 9. 2021
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 10. 2009
Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 5. 2019
Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 6. 2012
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 1. 2021
Septoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 2. 2015
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 11. 2009
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 4. 2017

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi