Dobrý den, v dětství jsem měla úraz nosu, asi měsíc jsem to nikomu neřekla - nesměli jsme žalovat. Až pak si rodiče všimli, že mám nakřivo nos. Bolelo to dlouho. V nemocnici mi to zkoušeli srovnat vložením nějakého předmětu do nosu a bez narkózy to " rvali" násilím, a bez výsledku, až jsem omdlela. Teď je mi 30 a lituju spoustu věcí. Především toho, že jsem o tom tenkrát neřekla včas. Dá se to srovnat, o to mi nejde, ale je to hrazeno pojišťovnou nebo je to moje záležitost? Zdraavotní problémy moc nemám, dýchám pusou.
Dobrý den, zajímalo by mne, proč dýcháte ústy, když máte normální průchodnost nosu. Platbu za korekci poúrazových deformací nosu schvaluje revizní lékař pojišťovny. Osobně bych se naděje nevzdával. Srdečně zdravím.
Dobrý den, děkuji za dotaz. V případě, že nemáte zdravotní potíže, výkon není hrazen ZP. Nashledanou, dr. Remeš, 775 289 61 61, SANUS
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.