1 / 6

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Je nutná otevřená rhinoplastika, když předtím proběhla operace měkkého nosu

Vikipa
9. 3. 2025 · Poslední odpověď: 12. 3. 2025

Dobrý den, četla jsem, že se při reoperaci rhinoplastiky používá (zásadně) otevřená rhinoplastika. Je to tak, i když původní operace byla jen operace měkkého nosu?

Ta u mě proběhla, výsledek je takový, že mám teď nos ošklivý trochu víc a trochu jiným způsobem. Absolutně to není dramatické, ale hezky to doopravdy nevypadá.

Bude potřeba použít otevřenou rhinoplastiku? V ideálním případě bych nejradši šla zase do operace měkkého nosu, ale nevím, jestli by to fungovalo a kdyby ano, jestli by to zásadně něco udělalo. Co by v mém případě mělo smysl?

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Vážená paní,

chce to kompletní konsultaci s profilovými fotkami a hlavně domluvou co byste chtěla na nose změnit, udělat nákres na fotce a pak přemýšlet jak toho dosáhnout.
Zdá se že má nos velkou projekci špičky, tato je nepravidelná a robustní.
Potřebovali bychom vědět co se dělalo při první operaci. Ideální by byla osobní konzultace. Dle mého určitě otevřená rino se štěpy.

s pozdravem
Dr. Dražan
Body klinika BRNO

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi