Je možné plastika nosu v 15cti? Můj nos mě velmi trápí, màm nízké sebevědomí, ve škole se mi smějou a mám prostě pocit, že jsem odlišná. Moc mě to trápí a dala bych za to cokoliv.
za určitých okolností je to možné, nicméně jste na dolní hranici věku, přijďte prosím na konzultaci ale s maminkou nebo s tátou, do 18 roků za vás zodpovídají, GHC, , hezký den prof dušková
Vývoj nosu končí cca v 21 letech, v 18 letech jste plnoletá. Nemá význam chodit na výkon dříve. Je vcelku pochopitelné mít mindrák z nosu ve Vašich letech, ale měla byste to vydržet.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, na zákrok je zatím brzy, vyčkejte do své plnoletosti, ideálně do 21 let.
S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
Dobrý den, v šesti letech mi kůň ukousl špičku nosu. Hůř se mi dýchá a tvar nosu také nevypadá úplně dobře, i když to mohlo dopadnout mnohem hůř. Myslíte, že by mi plastiku mohla uhradit zdravotní pojišťovna? Moc děkuji
Dobrý den,
toto musíte konzultovat s plastickým chirurgem přímo na plastické chirurgii, která má se zdravotní pojisťovnou smlouvu, jestli tento výkon bude moci být takto hrazen.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Plastický chirurg, Praha 2
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.