Dobrý den je mi 15 let a strašně mě trápí hrbolek na nose. Nenávidím svůj nos zároveň je i velký... chtěla bych se ho moc zbavit
Vyčkejte do 18 roku veku a pak lze Váš problém vyřešíme
Dobrý den,
zatím je na zákrok brzy, vyčkejte do své plnoletosti.
S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
Žádný hrbolek na fotce nevidím. Mírný hrbol hřbetu, co máte, je přirozený tvar. Až dospějete, nejlépe do 21 roku života, pak to řešte.
Zdraví Dr. Tomášek
Prosím, hodnoťte naše připomínky.
Dobrý den,
operace nosu se před 18okem věku nedoporučuje, protože obličejová kostra ještě roste a změny nejsou definitivní. Vydržte s operací ještě několik let. Hrbolek není nijak nápadný ale chápu že se ho chcete zbavit.
s pozdravem
Kulhánek
Dobrý den, budete muset vyčkat do Vaši plnoletosti. dr.Paděra
Dobrý den, rád bych konečně měl rovný nos. Můžete mi, prosím, napsat na kolik by cca přišel takový zákrok? Děkuji :-)
Pokud je to Váš nos pak rovný je, máte hlavně prominující křídlové chrupavky, ale musí se to vidět naživo. Mení zde ani předozadní snímek. Ceny jsou různé. Bude-li to měkký nos , což nerad dělám, tak od 35 tis výše, kompletbí nos od 45 tis. výše.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na 607990077, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.