Dobrý den,jsem objednaná na operaci celkového nosu,můžete mi prosím poradit,zda při narkóze můžu mít krátké umělé nehty a zda by narkóza ohrozila těhotenství v desátém týdnu.Jsem již objednaná a náhle jsem zjistila svou graviditu.Děkuji
Milá Žanetko,užívejte si svojí graviditu a na operaci nosu tedˇzapomente,v žádném případě Vám ji nedoporučuji!!! dr vraspírová
Dobrý den, operaci v žádném případě nepodstupujte. Nehty si tím pádem můžete nechat jaké chcete. Srdečně zdravím.
Dobrý den.Gravidita je samozřejmě kontraindikací celkové narkozy.Zavolejta svého operatéra,zákrok odložte a užívejte těhotenství.S pozdravem odd.plast.chir.-LD
Dobrý den. Tak o operaci vůbec nepřemýšlejte a těšte se na miminko. Nevěřím, že někdo z normálních plastických chirurgů, Vám operaci během těhotenství provede. Nashledanou, dr. Remeš
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.