Chronická zadní rýma

eparizko
17. 10. 2008 · Poslední odpověď: 17. 10. 2008

Dobrý den, ráda bych věděla, zdajde léčit také chronická zadní rýma. V minulosti jsem měla častý zánět dutin, případně i hnisavou rýmu bez zánětu dutin. Mívám hlavně po ránu ucpaný nos, když povolí, obvykle toho moc nevysmrkám, ale spíš vyplivnu hleny. Hlen je poměrně hustý a proto taky jde špatně vykašlávat. Hlen se tvoří pomalu, ale stéká do krku takřka neustále. Byla jsem vyšetřena na problémy s chrápáním. Bylo mi řečeno, že je to tak na hranici, nebezpečnosti. Nicméně bych prý měla zkusit, zda by se tento problém částečně neodstranil redukcí váhy.Pokud by však tento problém i pak přetrvával, byl by dle vyjádření odborníků nutný chirurgický zákrok. Nejsem si jista, zda jsem na zmíněném pracovišti uvedla, že mám problémy se zadní rýmou, ale určitě to také přispívá k problémům s chrápáním. Proto bych ráda věděla, zda se dá něco dělat i s tímto druhem rýmy. Děkuji

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, postup je jednoduchý. Nejprve Vás musíme vyšetřit včetně fibroskopického vyšetření, také provedeme monitoraci spánku v domácí prostřední a druhý den budeme moci operovat nebo přesně rozhodnout o další léčbě.

S úctou, dr. Pavelec

2 adresy v Plzeňský kraj, Praha (kraj)...
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 10. 2017
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 2. 2013
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 2. 2014
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 2. 2019
Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 3. 2020
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 2. 2014
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 2. 7. 2012
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 1. 2010
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 11. 2022
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 13. 4. 2007

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi