Prosím o radu: Mám chronickou alergii a astma.Již deset let mám trvale ucpaný nos den co den a noc co noc.Stav se neustále zhoršuje a žádné léky mi nezabírají.Chci se zeptat, jestli je laserová operace nosní sliznice trvalá a nebo je možné, že se po delší době vrátí do původního stavu? Předem děkuji za Vaši odpověď. Už si nevím rady, ale nedokážu s tím dál žít..S pozdravem Martina
Dobrý den, nejak nechápu jak nereaguje, musíte se objednat na dané vyšetření a pak se domluvit na operativním řešení, laserové operace nejsou hrazené pojištovnou.Mohu doporučit MUDr Fořt, pracuje na Praze MOdřany a je velice dobrý odborník
Dobrý den Martino,
Velmi rád Vám poradím, ale nejprve bude nutné, abych Vás vyšetřil. Vzhledem k naléhavosti Vašeho mailu bych doporučil časné řešení, aby se Vám ulevilo.
Objednejte se na 604243945.
S úctou
MUDr. Václav Pavelec, Ph.D.
Dobrý den, v březnu loňského roku jsem byla v nemocnici na operaci polypů v nose - celková narkóza. Po půl roce jsem je tam měla zpátky. Teď na podzim plánuji zákrok znovu podstoupit, je to ale týden v nemocnici + další 3 doma. Děláte na Vaší klinice zákrok odstranění polypů laserem? Jaká by případně byla cena, alespoň orientačně? Jak dlouhá je rekonvalescence? Děkuji Vám za odpověď.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.