Chronická rýma a ucpaný nos

Maja30
6. 1. 2009 · Poslední odpověď: 12. 2. 2013

Prosím o radu: Mám chronickou alergii a astma.Již deset let mám trvale ucpaný nos den co den a noc co noc.Stav se neustále zhoršuje a žádné léky mi nezabírají.Chci se zeptat, jestli je laserová operace nosní sliznice trvalá a nebo je možné, že se po delší době vrátí do původního stavu? Předem děkuji za Vaši odpověď. Už si nevím rady, ale nedokážu s tím dál žít..S pozdravem Martina

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, nejak nechápu jak nereaguje, musíte se objednat na dané vyšetření a pak se domluvit na operativním řešení, laserové operace nejsou hrazené pojištovnou.Mohu doporučit MUDr Fořt, pracuje na Praze MOdřany a je velice dobrý odborník

MUDr. Marta Václavíková
(0)
Praha

Dobrý den Martino,
Velmi rád Vám poradím, ale nejprve bude nutné, abych Vás vyšetřil. Vzhledem k naléhavosti Vašeho mailu bych doporučil časné řešení, aby se Vám ulevilo.
Objednejte se na 604243945.
S úctou

MUDr. Václav Pavelec, Ph.D.

2 adresy v Plzeňský kraj, Praha (kraj)...

Související dotazy

Oboustranná nosní polypóza

janajanaj
18. 8. 2020

Dobrý den, v březnu loňského roku jsem byla v nemocnici na operaci polypů v nose - celková narkóza. Po půl roce jsem je tam měla zpátky. Teď na podzim plánuji zákrok znovu podstoupit, je to ale týden v nemocnici + další 3 doma. Děláte na Vaší klinice zákrok odstranění polypů laserem? Jaká by případně byla cena, alespoň orientačně? Jak dlouhá je rekonvalescence? Děkuji Vám za odpověď.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 3. 2020
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 10. 2008
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 10. 2017
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 2. 2019
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 2. 2014
Rhinoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 4. 2009
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 5. 2018
Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 11. 2008
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 4. 2022
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 11. 2012

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi