Asijská rhinoplastika

AnonymniNguyen
2. 2. 2021 · Poslední odpověď: 7. 2. 2021

Dobrý den,

pocházím z Asie a mám velice široký nos (na obrázku to nejde vidět, ale můj nos je stejně široký jako moje rty) a k tomu mám tlustou špičkou a hodně nízký můstek.

Provádíte tady v Česku asijskou rhinoplastiku? Chtěl bych zúžit nos, odebrat tuk ze špičky a zvýšit nosní můstek. V Asii a v Turecku je tento zákrok dost populární ale nenašel jsem o tom v ČR žádné informace.

Děkuji a těším se na vaše odpovědi Nguyen.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den!
Ano, tento typ operace se nazývá “europeizace nosu”. Dělá se nejen u asijského ale i afrického typu nosu. Cílem je zúžení špičky a tak zvýšení celého nosu – nejčastěji štěpem (chrupavčitým, kostěným nebo implantátem typu SuPor). U nás na klinice tento typ operace provádíme, navíc můžeme i nabídnout 3D vizualizaci před a po operací. Pokud byste měla zájem o více informací, sjednejte si prosím termín konzultace se mnou, a já se Vám rád budu věnovat.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu!
MUDr. Patrik Paulis
Plastický chirurg, vedoucí lékař kliniky ABClinic Art & Beauty

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi