Dobrý den, chci se zeptat, jestli jdou upravit vytahané ušní dírky od náušnic na znovu malé dírky. Dírky jsem si vytáhla v pubertě roztahovákama. Strašně ráda bych nosila opět moderní náušnice. A ještě mě zajímá cena. Děkuji Adéla
Vážená slečno,
nechat se operovat v tetovacím centru je velký nesmysl.
Pro zkušeného plastického chirurga je tato operace standardní záležitostí, i když, jak říká Dr Tomášek, je to docela piplačka, aby byl výsledek dobrý.
Zdraví
Dr Svoboda
Vytahané ušní dírky korigujeme běžně,cena oklo 2000Kc.
Já osobně si netroufám tvrdit, že tam bude "malá jizvička". Především se situace musí vidět. A pak lze orientačně posoudit, jako to bude vypadat. Většinou je ta "malá jizvička" vtažená. Já konkrétně se s tím dost piplám a cena se pak přiblíží až ceně operace boltců, protože to tak časově i vyjde. Rozhodně bych doporučoval obrátit se ne plastického chirurga s atestací.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg.
Prosím, hodnoťte naše odpovědi
Dobrý den,
lze upravit za cenu malé jizvičky, lépe je sešít a pak udělat nové otvory pro náušnice. Existuje i operační technika, která dírky zmenší a zpevní ale je náročnější na provedení a hojení. Rozhodně bych zvolil pokud ne pracoviště plastické chirurgie tak alespoň zdravotnické zařízení. tetovací studio zcela jistě nemá akreditaci ani oprávnění k provádění malých chirurgických zákroků.
Dobrý den toto lze upravit za cenu malé jizvičky. Zákrok je prováděn v lokální anestezii .
Děkuji Dr.Šín
Dobrý den, roztažená dírka upravit lze, v místě bude malá jizvička .
Dobrý den, rozšířenou dírku lze upravit, ale bohužel za cenu jizvy. Dr. Padera
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.