Dobrý den , jsem měsíc od operace uší, už nosim jen čelenku, kterou mi příští týden sundaji.. Ale na pravém uchu mi vzniklo toto, je to v Pořádku ? A ještě jsem se chtěla zeptat ,zdali už mohu nosit dioptrické brýle
Dobrý den. Bylo by vhodné navštívit vašeho operatéra. Vznikl vám kožní defekt v této oblasti. Pokud tam defekt nebyl od začátku, mohl by být důsledkem i tlaku čelenky. Rozhodně bych neotálel a šel na kontrolu. Dr Lhotský
Tento otlak může být velký problém, protože zeje nejspíš chrupavka a to se špatně hojí. Být Vámi věnoval bych tomu velikou pozornost. Ihned zajděte ke svému operatérovi. Chrupka je strašně špatně prokrvená a může dojít k jejímu výraznému poškození. Dioptrické brýle si desinfikujte, nosit je můžete.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobry den, nejspise se jedna o otlak, ktery vznikl jako nasledek tlaku modelacnich stehu pres boltec event. silny tlak celenky. Idealni je kontrola u operatera a dohojit defekt, napr. krytim Betadine mast a nosenim volnějsí celenky. S pozdravem Dr.Horyna Pavel
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.