Přeji krásný večer, tak mi poradili tuto poradnu či w.stránku.Přečetla jsem snad všechno dost důkladně a mohu prohlásit,že nerozumím vůbec ničemu.Co odpověd,to jiný názor!Jeden radí portrait,druhý erbiiový lasr,další cooltouch-chlazený,někdo IPL.Najela jsem na zahraniční diskuze a tápou i tam.Takže prosím o ujasnění-který s lasrů je nejrazantnější?Protože po opravdu důkladném prostudovaní zde a na zahraničních webovkách,mám pocit,že pokud má někdo jizvy,neodstraní se to povrchovým paprskem,ale dermabrazí lasrem.Můžete mi prosím napsat,kdo provádí dermabrazi-obroušení povrchu opravdu nějakým razantnějším lasrem?Tak jako nepomáhají krémy,tak zcela určitě nepomáhají jen povrchové pohlazující lasry.Jsem pražská,ale pokud to bude nutné,dojedu i mimo prahu.Chci jizvy opravdu zminimalizovat a na jedné diskusi se vede na toto téma dost obsáhlá diskuse.Napsali tam pacientky,které podstoupili erbiový výbrus pleti a přesto mají jizvy dál?????Jak je to možné????
Vážená paní,
otázka je,co myslíte razantnějším laserem. Nejvhodnější by bylo,kdybyste se objednala k bezplatné konzultaci na naší recepci, .Naši lékaři se vám pokusí zodpovědět všechny vaše dotazy na místě a zároveň zhodnotí možnosti therapie.
Facelifting - lékařská kosmetika
Dobrý den,jizvy neodstraníte pouze je lze korigovat.Je možno použít invazivní lasery jako erbiový nebo CO2.Výsledek je závislý na stavu jizev a postupu zákroku.
Dobrý den, v našem centru provádíme klasický resurfacing odpařovacím CO2 laserem, jedná se o nejrazantnější typ těchto zákroků, prováděný v celkové anestezii. Více na a eventuelně při konzultaci. S pozdravem za MLC MUDr.Ivana Bäumeltová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.