Dobrý den, před 10 lety jsem podstoupila gynek. operaci-odstranění dělohy, při které mi doktor upravil-zůžil a zkrátil vagínu. Celé roky bylo vše v pořádku.Poslední tři roky mám problémy při styku - jsem na kraji tak zůžená, že to moc bolí-štípe,páli, a vnitřní stěny jsou při styku také bolestivé. Celkově - jako bych byla na kraji sešitá a uvnitř moc úzká, krátká, bolavá a suchá.Nepomůže ani lubrikační gel - i po něm zůstává poševní vchod úzký. Co mohlo způsobit toto zůžení, které už mám tři roky a nic nepomáhá?Musím podstoupit nějakou další plastiku vagíny?Také mívám opakované záněty, ale i po jejich vyléčení se stav nemění.Děkuji za odpověď.
Mohu se zeptat, zda jste již pro daný problém byla operována?
Zdravím, problém, který Vás trápí je nutno vyšetřit a teprve potom můžeme navrhnout řešení. V případě Vašeho zájmu se objednejte na tel.: 266610245 k Dr. Píchovi do GynCentra Praha Hloubětín. Hezký den Dr. Pícha
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.