Dobrý den, chtěla bych podstoupit labioplastiku a navíc mám nad klitorisem na levé straně straně mateřské znamínko, to bych si také chtěla dát odstanit, aby to bylo souměrné bude to chtít "odříznout" na obouch stranách. Setkal se stím už někdo ? Děkuji moc
Dobrý deň, jedná sa o rutinný zakrok v miestnom znecitlivení. Vhodná je konzultácia, kde si ozrejmite celý priebeh výkonu a pooperačnú starostlivosť. Ostatné už bolo napísane od kolegov vyššie.
S pozdravom Miloš Križko, Brandeis clinic, ********
Vážená slečno,
je vysoce pravděpodobné, že během operace dokážeme provést labioplastiku a současně odstranit pigmentový névus v blízkém okolí za předpokladu dosažení pooperační symetricity. To je teoretická odpověď. Praktickou odpověď Vám mohu podat buď po konzultaci a vyšetření, případně /v této situaci by to bylo neobvyklé/, po zhodnocení fotografie. Spíše bych byl pro konzultační vyšetření, při kterém do detailu vše prodiskutujeme.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Váš problém není neobvyklý, labioplastika kombinovaná s vyříznutím dalšího útvaru je rutinní.
zdraví
dr.STratilová
Dobrý den. Ano, nechají se vyřešit oba problémy současně tak, aby byl výsledek maximálně souměrný. Nashledanou, Remeš, **********
Pigmentová znaménka se vyskytují na různých místech. Pokud se provádí labioplastika, je nutné především zachovat symetrii obou stran. dr.Paděra
Dobro den,labioplastiky I dalsi operace intimnich partitii provadime velmi casto:) Budete .li chtit,domluvte se telefonicky na cisle ******. Dr Vraspírová
Dobrý den, chtěla bych zvětšit malé stydké pysky a zmenšit naopak ty velké. Je mi to velice nepříjemné, jelikož mi už párkrát někdo řekl, že ji mám moc tucnou, a je mi to moc nepříjemné.
Dobrý den. Zmenšit velké stydké pysky lze operačně. Ale je potřeba vědět, že bývá patrná jizva. Zmenšením velkých labií se mírně odhalí malá labia, což by mohlo vést k efektu který chcete. Zvětšit malá labia je složité, to je potřeba osobní konzultace. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Dobrý večer, byla jsem na labioplastice v červnu. Mám vtažené jizvy, kterých jsem si všimla celkem nedávno. Zdá se mi, že se zvětšily. Jistá si ale nejsem. Ráda bych se zeptala, jestli to je v pořádku. A není možné, že se ještě zvětší. Díky moc za odpověď
I když není fotka kompletní , tak si myslím že je výsledek pěkný, jizvy spíše zaniknou. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý deň. Ako by sa dala vytvoriť - VAGÍNA - po úplnej - ženskej obriezke? Vyrezaný - krytoris až na lonovú kosť, vyrezané malé aj veľké pysky aj bartholiniho žľazy - čo s tým?
dobrý den, máte nejspíše na mysli rekonstrukci vulvy nikoli pochvy (to je část uvnitř těla, do které se při styku zasouvá penis). Rekonstrukce je extrémě obtížná, klitoris nelze nahradit, malá labia též ne (pokud nejsou zbytky jemné kůžičky kolem původního klitorisu), velká labia jdou simulovat kožními laloky z okolních tkání. Nicméně například nervové zásobení také není možné obnovit. Je mi to líto. S pozdravem MUDr. Radek Poláček, IP Beauty
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.