Zdravím, jsou to zhruba 2 měsíce, co jsem podstoupila labioplastiku. Trápí mě viditelné stopy v místech, kde jsem měla stehy. Na stránkách kliniky mi tvrdili, že se při zákroku dávají vstřebatelné stehy, ale nakonec jsem dostala z větší části stehy klasické, které se mi potom vytahovali. Příjde mi to odfláknuté. V místě to mám stále dost citlivé a tvrdé, a při dotknutí to lehce bolí. Výsledek za mě nevypadá vůbec přirozeně. Mám se obávat? Je možné, že se to v průběhu dalších měsíců zacelí a bude to vypadat více přirozeně, popřípadě dá se to nějak řešit? Vím, že u každého je výsledek jiný, ale v porovnání s jinými výsledky jsem nenašla žádný, který by se podobal tomu mému. Předem moc děkuji za odpovědi a rady.
Dobrý den,
na konečný výsledek po operaci je ještě čas, labia byla zmenšena, vypadají dobře. Stehy mohou být použity různé, vstřebatelné i nevstřebatelné. Někdy dlouho trvá i vstřebávání těch prvních typů stehů a proto je pak lepší je vyndat. O tom, jaké byly použity, vám určitě řekne váš operatér, na stránkách jsou obvykle údaje obecné a mohou se postupy operace a tedy i typy stehů lišit.
Na nějaké další řešení je ještě čas a nedá se zasahovat eventuálním dalším výkonem dříve, než se vše kompletně zahojí, což obvykle trvá až jeden rok.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
Citlivost a tvrdost většinou s časem odezní. Dva měsíce od výkonu je ještě krátká doba. Na rozdíl od vás si myslím, že výsledek vypadá poměrně přirozeně.
S pozdravem
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.