Výsledek po labioplastice

Martina99
29. 11. 2023 · Poslední odpověď: 5. 12. 2023

Zdravím, jsou to zhruba 2 měsíce, co jsem podstoupila labioplastiku. Trápí mě viditelné stopy v místech, kde jsem měla stehy. Na stránkách kliniky mi tvrdili, že se při zákroku dávají vstřebatelné stehy, ale nakonec jsem dostala z větší části stehy klasické, které se mi potom vytahovali. Příjde mi to odfláknuté. V místě to mám stále dost citlivé a tvrdé, a při dotknutí to lehce bolí. Výsledek za mě nevypadá vůbec přirozeně. Mám se obávat? Je možné, že se to v průběhu dalších měsíců zacelí a bude to vypadat více přirozeně, popřípadě dá se to nějak řešit? Vím, že u každého je výsledek jiný, ale v porovnání s jinými výsledky jsem nenašla žádný, který by se podobal tomu mému. Předem moc děkuji za odpovědi a rady.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
na konečný výsledek po operaci je ještě čas, labia byla zmenšena, vypadají dobře. Stehy mohou být použity různé, vstřebatelné i nevstřebatelné. Někdy dlouho trvá i vstřebávání těch prvních typů stehů a proto je pak lepší je vyndat. O tom, jaké byly použity, vám určitě řekne váš operatér, na stránkách jsou obvykle údaje obecné a mohou se postupy operace a tedy i typy stehů lišit.
Na nějaké další řešení je ještě čas a nedá se zasahovat eventuálním dalším výkonem dříve, než se vše kompletně zahojí, což obvykle trvá až jeden rok.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den,
Citlivost a tvrdost většinou s časem odezní. Dva měsíce od výkonu je ještě krátká doba. Na rozdíl od vás si myslím, že výsledek vypadá poměrně přirozeně.
S pozdravem
Ivo Menšík

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Labioplastika
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 23. 6. 2023
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 1. 2008
Labioplastika
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 9. 9. 2011
Labioplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 5. 2017
Labioplastika
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 4. 6. 2012
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 3. 2017
Labioplastika
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 3. 2018
Labioplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 20. 8. 2024
Labioplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 7. 2024
Labioplastika
Žádné odpovědi

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi