nitě?Jedni uvádějí použití nevstřebatelných,druzí vstřebatelných nití..Je rozdíl v hojení?Proč každý uvádíte jiný druh nití?Chxi tuto operaci podstoupit,ale nebolí pak vyndavání nití nevstřebatelných??A jak vlastně pečovat po operaci o tuto oblast??Na co má být člověk připraven po operaci?děkuji
Milá Kato,používám vstřebatelný materiál , nebot si myslím,že je velmi nepříjemné z této oblasti tahat jakékoli stehy a moje klientky jsou velmi spokojené.Zdraví dr vraspírová
Dobrý den.Já jsem zvyklý užívat vstřebatelné stehy,odpadá jejich vyndávání a s tím i určitý stres pacientky.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,
Dobrý den.Pooperační péči Vám vysvětlí chirurg při konsultaci. Užívání stehů se odvíjí od zvyklostí a zkušeností každého operatéra. Já používám nevstřebatelné a jejich vyndávání nijak výrazné bolesti pac. nezpůsobuje. NAshledanou, dr. Remeš
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.