Povislé vnější stydké pysky

barca
15. 9. 2010 · Poslední odpověď: 23. 3. 2011

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je možné nějak upravit velké stydké pysky. Informací k úpravám těch malých je všude spousta, ale k těm vnějším jsem toho moc nenašla. Mám dvě děti, další už neplánuju a po porodech mám vnější styd. pysky povislé, jakoby vytahané. :( Kromě toho, že mi to vadí po estetické stránce, tak je to i nepohodlné. Nemůžu nosit těsnější kalhoty, často mě trápí i kvasinky, což si myslím, že může mít původ právě tu - když tahle partie nemůže pořádně "dýchat". Intimní život také nic moc, tedy já nemám ze sebe "tam dole" nic moc pocit. Asi chápete. Chtěla bych vědět, co by se s tím dalo dělat. Lze to operovat, zmenšit? nebo třeba vyplnit něčím, že by nebyly tak svěšené? Děkuji za každou radu a také též o případné nasměrování, kam bych se mohla obrátit. Jsem z Prahy, ale dojet někam není problém. Děkuji, pěkný den. Bára

Reklama

odpovědí (8)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Vážená paní,

ve Vašem případě bych Vám doporučil redukci velkých stydkých pysků. Jde o realtivně jednoduchou operaci v krátké narkoze, operací bude zmenšena velikost a objem oblasti. Myslím, že doplnění stydkých pysků lipotransferem by nesplnilo efekt, výsledný objem by mohl být nadprůměrný a tedy nezvyklý. Na naší klinice Medicom VIP běžně provádíme prakticky jakékoli operace zevního genitálu. Nezbytné je konzultační předoperační vyšetření, při které se vše do detailu prodiskutuje a případně stanoví termín operace.

Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...

Dobrý den,

rádi bychom Vám nabídli možnost konzultace Vašeho problému s plastickým chirurgem, MUDr. Miroslavem Krejčou na Klinice GHC. Chirurg Vás musí vidět, aby mohl zhodnotit stav a určit typ a rozsah výkonu. Vše Vám vysvětlí a seznámí Vás s předběžným cenovým plánem. Cena vstupní prohlídky je 500,- Kč a v případě realizované operace Vám bude z její celkové ceny odečtena. K objednání a nabídnutí pro Vás vhodného termínu jsme Vám k dispozici.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC,

Ivana Műllerová
Client Care Manager
Klinika GHC

Zdravím, Váš problém není ojedinělý, možností řešení je vždy více. K posouzení těchto možností je nutná osobní konsultace. V případě Vašeho zájmu se prosím objednejte do GynCentra Praha Hloubětín k Dr. Píchovi.

Hezký den Dr. Pícha

Dobrý den,bez vyšetření je těžká odpověd.Budete-li mát zájem,zašlete foto a dle toho bych Vám navrhla,co by se dalo dělat.
Zdraví dr vraspírová

Asi bych byl velmi střídmý v nějakých chirurgických výkonech ve smyslu odstranění přebytků a podobně. Jednak každá jizva provedená v této krajině je nový handicap, dále se trochu zapomíná na to, že mohou jizvy roztahovat vchod poševní, zvláště dají-li se kolena od sebe. Dále záleží na tom jak jste rodila, jaké jste měla poporodní eventuelní komplikace (jizvy po nástřihu, ev. rozpadlé rány přehojené jizvou)a podobně. Některé situace lze řešit i na pojišťovnu, ale jakmile by to měl být estetický vcýkon, poak si to hradí paciemntka sama. Určitě se obraťte s takovýmto problemem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích. Můžete se stavět i u nás. Zdraví Dr. Tomášek

Vážená paní,

Váš problém je řešitelný. Způsob korekce lze řící až po vyšetření.

zdravím dr. Stratilová

Vážená paní,
máte-li vážný zájem, můžete se objednat na konzultaci do mé ordinace v Praze 1.
Po vašem vyšetření budeme vědět více a jistě vymyslíme nějaké řešení vašeho problému.
Zdraví
Dr Svoboda

2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...

Dobrý den, pokud jsou jakýmkoliv způsobem velké stydké pysky povolené, ochablé a v nadbytku, jistě lze tento nadbytek řešit. Možná nejlépe prostým odstraněním. Případná, Váni zmiňovaná výplň způsobí, že budou ještě větší a tedy těsné kalhoty opět neoblečete. Nejlépe je asi osobní konzultace a podle toho konkretní řešení. Pokud budete mít zájem, můžete se objednat ke konzultaci. dr.Paděra

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění znamének
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 6. 2008
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 3. 2013
Labioplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 10. 4. 2007
Labioplastika
17 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 1. 2013
Labioplastika
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 25. 3. 2014
Labioplastika
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 3. 2019
Laserová rejuvenace vagíny
1 odpověď, nejnovější odpověď: 25. 9. 2020
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 6. 2023
Labioplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 11. 2012
Labioplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 2. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi