Dobrý den, chtěla bych se zaptat, zda se zákrokem zmenší celé malé stydké pysky? Mám je celé o cca. 1cm větší než velké stydké pysky. Na rozdíl od žen, u kterých jsem viděla obrázky před a po, nemám kůži volnou jen v určitém místě, ale malé pysky my vystupují celé i dopředu. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, vada je poměrně rozsáhlá a asymetrická, vyžadující i úpravy paralabiálních duplikatur.
Výkon labioplastiky bych navrhoval ve 2 sezeních
S pozdravem Dörr
Dobrý den.
Já mám pocit, že v místě klitorisu by měla být malá labia vidět, tedy tam je nezkracuji. JInak dle snímku by bylo vhodné jejich celkové ztenčení a zkrácení. NAshledanou, Remeš
dobrý den, při labioplastice se malé pysky upraví v celé délce tak, aby se zmenšili na/pod úroveň velkých stydkých pysků. Ale operaci bych hodně zvážil.
Dobrý den,
tento stav řeší operace labioplastiky.
S pozdravem
Kulhánek
Dobrý den, při labioplastice a ev hudoplastice se zmenší vše, aby estetický výsledek byl co nejlepší.zdravi Dr Vraspirova
Dobry den, zakrokem se zmensi cele male stydke pysky. Od zhora, dolu. Dr. Rohacova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.