Dobrý den. Už několik let mi vadí že mám velký klitoris (3 cm) vadí mi po estetické stránce a když s přítelem souložíme tak celý "ztvrdne" a je dost citlivý až bolestivý. Na internetu sem nenašla jakékoliv informace, tak sem se chtěla zapsat jestli by šel nějakou operací zmenšit a jaká by byla asi cena? Předem děkuji za odpověď. Eliška P.
Dobry den, kliroris jako takovy zmenšit nejde, jde vylepšit velka a nahromaděná kůže kolem klitorisu, tak , že opticky se velikost klitorisu zmenší.Zakroku se říká hudoplastika.zdravi dr vraspirova
V zásadě jakákoliv intervence do houbovitého tělesa klitoris může vést až ke znetvoření a ztrátě intimní citlivosti. Takto to nelze vysvětlit, musí se to nejdřív vyšetřit a pak naplánovat nejrozumnější postup.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga (gynekolog, při vší úctě není školen k jemnosti plastického chirurga) se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.