Dobrý den jsem 3 dny po labioplastice. první den byl v pohodě, a tedka 2 dny mě to svědí a jakoby pálí.. a měla jsem i čevenohnědý výtok.. je to normální?? děkuiji za odpověd
Já bych především zašla za operaterem. Opakovaně se mi stalo, že přílišná snaha vyšetřujícího gynekologa z neznalosti problému vedla k poškození mého výsledku. Po výkonu je nutná častá toaleta, sedací koupele v hypermanganu, mazat rány Betadinem. Výtok může znamenat reakci na výkon. Záleží též na tom, kdo výkon prováděl, z jakého byl oboru a jak byl zkušený.
Zdraví Dr. Tomášek
Pokud jsou sutury klidné a bez sekrece, pak vámi výše popisovaný výtok není pro labioplastiku v žádném případě typický. Doporučuji co nejdříve navštívit vašeho gynekologa a samozřejmě dle plánovaných kontrol také pak všeho operatéra. Zdravím MUDr. Otakar Lucák, plastická chirurgie Ostrava
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.