Dobry den, mam bohuzel jednu soatnou zkusenost. Pred 14 dny jsem byla na zmenseni malych stydkych pysku a ackoliv to je kratka doba, tak je opravdu zrejme a znatelne, ze zakrok rozhodne nebyl proveden dle mych predstav. ( To bylo videt jiz prvni den po zakroku i pres otok)Ikdyz jsem sve male stydke pysky mela o trochu vetsi nez mi pripadalo idealni, byl cely tento muj organ vcetne pysku naprosto soumerny. Po operaci je tomu uplne naopak - kazdy pysk byl jinak uriznut a take jinak sesit. A rozhodne to neni zadny otok. Jsem strasne zklamana a velmi lituji, ze jsem si nevybrala jineho plastickeho chirurga. Nenapadlo by me, ze kdyz se nekdo povazuje za plastickeho chirurga a uctuje si jeste ne zrovna malou castku, ze muze zakrok na tele pacientky, ktera do nej vklada svou veskerou duveru takto "odflaknout". Za to co mam ted v teto nejintimnejsi partii se stydim a pokud to bude jen trochu mozne chtela bych ihned na reoperaci. Muzete mi prosim rici jak to chodi s reoperacemi a zda je nekdo z Vas provadi? Ackoliv bych jiste mela plne pravo nechat si u onoho chirurga provest zdarma reoperaci - tak se toho zrikam - nemam kouska duvery a nenecham se "zpackat" jeste vic. Bohuzel me to bude stat opet dalsi penize, coz je druha mrzuta vec. Dekuju za odpovedi..
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.