Dobrý den, jsem po operaci labioplastiky jeden měsíc ,měla jsem špatný průběh hojení.Celé 3 týdny hrozně oteklá,zánětlivá ložiska a bolesti. Zajímalo by mě za jakou dobu se mi vrátí citlivost klitorisu, byla jsem krásně citlivá a teď po operaci vůbec nic......Paní doktorka mi na to řekla ,že do kapucky nezasahovala ,že dělala zákrok od spoda. Ale stehy mi vedly až úplně nakonec pysku,do klitorisu.Děkuji za odpověď.
Obávám se, že vám neumím dobře poradit, snad jen trpělivost.
Modelace zevního genitálu provádím téměř dvacet let a opravdu jsem se zatím nesetkal se sníženou citlivostí těchto oblastí.
Pokud je něčím - zákrokem či následným otokem - lehce poškozený drobný nerv, je velká naděje na obnovení citlivosti, ale může to trvat několik měsíců.
Zdraví
Dr Svoboda
přerušený nerv dorůstá rychlostí 1 mm za den, takže 3 měsíce jsou reální doba rekonvalescence. Hlavne nepanikarte a dejte tomu cas
Takto nelze říci jaký bude průběh dalšího hojení. To zda lékařka zasahovala do kapucky či nikoliv je vidět na jizvách. Já zasahuji do krajiny úrovně klitoris velmi, velmi vzácně. Nedovedu si představit pojem \" částečně poškozený nerv\", ale možné to je. Nepodléhejte panice a počkejte do cca 3 měsíců po výkonu. Necitlivost si můžete vysvětlovat také právě přetrvávajícím otokem operované krajiny
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobry den,kdyz lehce poranila nerv tak ten se zregeneruje do 3 mesicu.Nasadte si aescin 3x2 a Thiamin tbl 3x1.Dr.Roh
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.