Dobry den,vcera jsem podstoupila labioplastiku, pred operaci mi byl nasazen norethisteron( mam klimakterium,nelze naplanovat dle menses, jenze mi norethisteron vysadili a ja dnes zacala menstruovat. Vsude se doctu jak po operaci nejlepe pecovat,nenosit kalhotky....nikde se ale nepise co delat v mem pripade?Tezko budu bez spodniho pradla.Muzete mi prosim poradit co mam tedy delat? Moc dekuji za radu
Nečekaná menstruace je vcelku obvyklá situace při jakémkoliv výkonu. Nervozita často tento jev spustí nečekaně. Rozhodně bych nedoporučoval tampony, může se cokoliv natrhnout tedy pokazit.
Ideální jsou opravdu vatové obyčejné vložky, když se přilepí odsprchovat. Stejně máte být dva týdny do zhojení doma. Držím palce. Zdraví Dr. Tomášek
dobrý den, noste běžné vložky. Pokud máte vyzkoušené některé ty neobyčejnější (co jsou vatové - měkké), pak bych používal ty
Dobry den,mohla by jste zavadet tampony menstruacni.Nebo mosit bavlnene vlozky a casto je menit a taky casto sprchovat,co to jde.dr.Rohacova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.