Dobrý den, jsem dvanáct dní po labioplastice a se zákrokem jsem vcelku spokojená. Jediný problém, který se vyskytl a neumím ho moc dobře popsat, proto viz. Foto. Mám pocit, že místo je ještě trochu oteklé, nicméně myslím, že tohle už se moc nezmění. Pysk byl nejspíš ještě před operací “rozštěpený” a teď to vypadá takto. Jen jsem se chtěla zeptat, zda-li je možné s tím něco udělat? A nebo soudím moc brzy a takhle “hrozně” to nakonec vypadat nemusí? Děkuji za odpovedi
Dobrý den,
domluvte se v lékařem, který vás operoval, většinou toto po zahojení, tedy až tkáně nebudou oteklé a budou stabilizované, spraví drobný korekční výkon.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
z fotografie nelze přesně posoudit. Po zhojení doporučuji probrat osobně s lékařem a případně se domluvit na dalším postupu.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
dobrý den, není moc patrné o jaký se jedná problém, nicméně téměř vždy jde něco dělat. Doporučil bych po několika měsících od operace konzultaci a plán dalšího postupu. Píši schválně až po několika měsících, je potřeba nechat oblast dobře zhojit. S pozdravem, MUDr. Radek Poláček
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.