Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nebude komplikované provést zákrok labioplastiky v případě, že jedno labium mám nedovyvinuté (tloušťka cca 1-2 mm, nevyčnívá), druhé mám naopak hypervyvinuté (tloušťka cca 8-9 mm a hodně vyčnívá). Tím pádem bylo by potřeba zkrátit jen jedno, lze ale i upravit tu tloušťku? Jak by to ovlivnilo cenu a jestli se to vůbec dá realizovat? Moc bych si přála zbavit se tohoto “postižení”, hodně mi to komplikuje život. Díky
Dobrý den
Ovšem musi byt oba stejny tvar a velikosti lze udělát v lokalni narkoze . s pozdravem .
Dr Samer Asad .
Dobrý den. Ano, lze labia upravit. Podrobnosti by jste se dozvěděla na konzultaci s lékařem. Hezký den přejeme! Formé clinic.
Dobrý den. Ano, lze labia upravit. Podrobnosti by jste se dozvěděla na konzultaci s lékařem. Hezký den přejeme! Formé clinic.
Dobrý den, jistě je možné upravit jen jednu stranu, výsledek by měl být velmi podobný druhé straně.
Hezký den
Dobrý den,
určitě lze korigovat, doporučuji probrat s lékařem a nechat vyšetřit.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
zákrok komplikovaný nebude, určitě s ním získáte lepší symetrii labií, i když ne stoporcentní.
Vše ale musíte konzultovat s vaším lékařem na konzultaci, na kterou vás srdečně zvu.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Vážená slečno, Váš problém prodiskutujte v rámci konzultačního vyšetření s kvalifikovaným plastickým chirurgem nebo gynekologem. Váš problém je řešitelný.
Srdečně zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.