Dnes jsem byla u své gynekoložky protože jsem objednaná na labioplastiku a potřebovala jsem potvrzení že jsem po gyn stránke v pořádku Gynekoložka byla nepříjemná, při otázke naco to vlastně jako chci kdyz podle ní to mám absolutně v pořádku jsem se málem rozbrecala. Je to léta pro mne především psych problém a také samozřejmě fyzickej. Dle slov plastickej chirurgicky jsem adept víc než vhodný. Dnes jsem odešla z ambulance sklmana a nepochopena. Je nutno tuhle operaci konzultovat nejdřív se svým gynekologem ??? Já jsem šla rovno na plasticku kliniku a zřejmě se to lekarke nelíbilo ....
Gynekolog nic schvalovat nemusí!
Konzultaci ani doporučení od gynekologa nepotřebujete,je to Váš problém,který je řešitelný.Operace je možná v lokální i celkové anesteze.
Dobrý den,
setkala jsem se již vícekrát s nechápajícím postojem gynekologa k plánované labioplastice.
Jeho doporučení nepotřebujete.Jen by jste měla být po gynekologocké stránce v pořádku- bez zánětu.,aby hojení proběhlo bez problémů...zdraví drK
Dobrý den vyjádření gynekologa není třeba - Jedná se o estetickou operaci. U nás plastiký chirurg provede vyšetření a konzultaci před zákrokem tedy není třeba gynekologické doporučení .
Děkuji Dr.Hokynková
Dobrý den, vyšetření gynekologem nevyžaduji. Pokud Vás vyšetří plastický chirurg a zákrok doporučí není k tomu důvod.
S pozdravem dr. Horyna Pavel
Schválení od gynekologa je nesmysl, rozhodně ho nepotřebujete.
Estetický tvar genitálu je jen a jen vaše záležitost.
Rozhodně ale doporučuji místo labioplastiky celkovou modelaci genitálu, výsledky jsou výrazně lepší.
Zdraví
Dr Svoboda
Dobry den, operaci pysku nemusite konzultovat s gynekologem. Je to esteticka zalezitost, kdyz se pro to rozhodnete tak to podstoupite. Jenom hodne gynekologu ma k tomu zastaralej pristup. Kdyz to tak priroda zaridila tak neni co menit, kdyz to neni videt. Dr. Rohacova (plastickagynekologie)
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.