Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá modelovat spolu s labii i klitoris, který mám poměrně veliký. Děkuji i za informaci o orientační částce. Děkuji
dobrý den, samotný klitoris se nedá/nemá zmenšovat. Nicméně pomocí modelace malých stydkých pysků lze klitoris "ohnout" směrem dolů a tím opticky zmenšit...
NEDÁ !!! A pokud si na něj necháte sáhnout nožem taky ho nemusíte už nikdy cítit! O klitoridálním orgasmu ani nemluvě....
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobry den, provádí se spolu s úpravou labii a úprava clitorisu ve smyslu redukce kůže. Dr vraspirova
Dobrý den, je možné modelovat ve smyslu zmenšovat množství volné kůže na labiích a kolem klitorisu. Nikoliv zmenšovat samotný klitoris. dr.Paděra
Dobry den, je potreba to videt a podle toho bych Vam rekla. Moc by se do nej nemnelo zasahovat,at se nepotusi funkcost.dr.Roh
Dobrý den uvažují o labioplastice,z důvodu opravdu již ,že vyčnívá už někdy že spodního prádla, dále, začíná vadit při holení intimnich partii.Jen mám trošku strach z operace,dolní části nu ,myslíte,že je vhodná u mě labioplastika, která to vyřeší nebo existuje i nějaký kompletní zákrok pro mě v této oblasti jsem 13let od porodu ,chtěla bych slyset vás nazor děkuji zasílám foto
Reseni je labioolastika, tento vykon provadine standartne a jiz 25 let.zdravi dr vraspirova
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je možné zmenšit klitoridalni kapuci. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
ano tento výkon je možný, v anglické verzi se nazývá hoodectomy.¨
¨S pozdravem
Kulhánek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.