Dobrý den, před 18 dny jsem byla na labioplastice, po operaci bylo všechno bez komplikací, neměla jsem překvapivě vůbec žádné potíže, asi po 3 dnech jsem registrovala divná bílá místa vypadající jako hnis, zapáchající výtok, ikdyž jsem měla preventivně ATB, otok jsem neměla žádný, šla jsem tedy na kontrolu dříve a lékař mi řekl, že se to někdy může objevit (bílá místa) zval si mě každy den na čištění peroxidem vodíku a doma jsem použivala betadnine a cicatridinu. Rána se stejně nehojila a naopak mě začala více a více pálit hlavně při močení, dle lékaře došlo k rozpadu rány. Po domluve jsme se dohodli, že uděla v lokálu resuturu a seškrab bílého povlaku. Stehy mi odpadly velmi brzo pan doktor říkal, že jsem mohla mít alergickou reakci na šici materil. Dnes je to druhý den po tom novém šití v lokálu, cítim se dobře. Přikládám fotky a zajímá mě Váš názor. 19. brezna - labiopastika, 5 dubna- resutura :)
Světlé fotky aktuální, s fialovými stehy asi 4 dny po zákroku viz bílá místa
Dobrý den,
po první operaci se jizvy rozestoupila, proto to bílé místo, byla provedena resutura, může se to stát, hlavní je, že se nyní již hojíte dobře
Opatrujte se
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
samozřejmě "na dálku" nelze učinit žádný závěr. Zaujala mě informace o podávání antibiotik a páchnoucím výtoku. Právě kvůli riziku kvasinkové infekce u tohoto typu operace antibiotika nepodávám. Takže nelze vyloučit tzv. superinfekt. Snímky aktuální vypadají velice dobře.
S pozdravem
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.