Dobrý den, před 3 měsíci jsem podstoupila labioplastiku. Ale každou stranu mám jinou. A na té horší straně kde mi asi vypadl steh dřív mám jakoby zahojenou prasklinu.ale je hodně citlivá a je to až nepříjemné. Bude nutná oprava nebo se to ještě nějak zahoji A čím nejlépe jizvy mazat.? Děkuji za odpověď
dobrý den,
určitě není důvod ke znepokojení.Na kompletní zhojení je čas minimálně půl roku, spíš déle, pak odezní i přecitlivělost.
Vhodná je mast Cicatridina, uleví od negativních pocitů.
Zdravím, Šormová
Dobrý den,
zkuste kontaktovat kliniku, na které byl zákrok proveden, aby mohli situaci adekvátně zhodnotit. Doporučujeme mazat kyselinou hyaluronovou, například mastí cicatridina.
Dobrý den,
na Váš dotaz se bez vyšetření nedá ani přibližně odpovědět.
Ivo Menšík
Dobrý den,
nyní se musíte zahojit, lze používat desinfekci na nezhojené místo, můžete zkusit po desinfekci místa i Betadine mast. Až se zcela zahojíte, pak se domluvte s operatérem, pokud by přetrvávala výrazná asymetrie, korekce by byla vhodná.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.