Dobrý den, od mládí mě trápí "znetvoření" v intimních partií.. Celkově vše "vytahané, ošklivé, veliké".. Nemám ani důvod proč je tato partie taková, neměla jsem za sebou porod ani nic jiného.. Jsem již dospělá, ale partnera jsem neměla, jelikož můj problém by asi žádný muž nerozdýchal. Nejenže se jedná o kosmetický problém, ale samozřejmě mě toto omezuje i v běžném životě. Prosím, jaká je možnost? Pomohla by vůbec labioplastika, když je vše ostatní tak "divné"? Nepotřebuji mít nic dokonalého, ale aby to bylo alespoň normální. V jaké cenové relaci bych se mohla pohybovat? Děkuji a omlouvám se za nechutné fotografie..
Dobrý den, pro přesnou domluvu doporučujeme přijít na osobní konzultaci,
je totiž třeba provést také podrobné vyšetření a na jeho základě poté rozhodnout, o jak rozsáhlý zákrok by se jednalo.
Dobrý den Zuzko, kontaktujte nás, na konzultaci se vše dozvíte.. :-) nebuďte smutná a hezký den přejeme! Formé clinic
Dobrý den,
mohla byste podstoupit operaci -labioplastiku, můžete se objednat ke konzultaci a pak naplánovat operaci.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den Zuzi, ano to není problém, rádi vás objednáme.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.