Labioplastika, bolest při styku

cr2710900197
cr2710900197
8. 6. 2020 · Poslední odpověď: 9. 6. 2020

Zdravím ?‍♀️ chci se zeptat, byla mi udělaná reoperace, výsledek je katastrofa, to mě teď trápí ale nejméně. Dělali mi i kůži dole, u otvoru, jak kdyby jak je hráz, jsem měsíc a 10 dní po zákroku, chtěla jsem mít pohlavní styk s partnerem, a on se do mě nemohl za boha dostat. Taková bolest, že jsme to vzdali. Prosím Vás, neříkejte mi, že mi, ze jak mi to zašily, tak mam zmenšeny otvor, a už nikdy nebudu mít sex...Pomoc ! ?

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý večer, těžko se vyjádřit. Kolik je vám let? Proč se dělala operace? Bylo to z kosmetických důvodů nebo léčebných? Je potřeba vyšetření, jinak vám nedokáži poradit. Někdy může dokonce nastoupit stav, kterému se říká vaginismus. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Pravda je, že jste již na hranici šesti týdnů, kdy může být už první styk, opatrný, s předehrou a eventuelně lubrikačním gelem. Nedovedu si představit, že by odstraněním části malých stydkých pysků mohl být problém se stykem. Buďte v klidu a dejte tomu čas tak určitě před dva měsíce provádějte tlakové masáže. Ale muselo by se to vidět a stanovit co s tím. Dvě labioplastiky po sobě tedy s reoperací mne překvapuje...
Budete-li chtít můžeme to vyšetřit. Na konsultaci se můžete objednat , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami. Začínáme konsultovat v květnu, pokud se nic závažnéhop nestane.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Dobry den, nepisete jaky typ reopetace Vam delali. Jestli zuzovali jenom vchod nebo i pochvu. Musela bych to videt, abych se mohla vyjadrit, jake to bude mit nasledky do budoucna. Dr. Rohacova

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Labioplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 6. 2023
Vaginoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 2. 4. 2008
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 11. 2024
Labioplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 7. 2024
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 9. 2017
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 5. 2022
Otoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 4. 2009
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 6. 2010
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 12. 2016
Liposukce
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 10. 2016

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi