Labioplastika bolest

vivienaa
10. 11. 2024 · Poslední odpověď: 12. 11. 2024

Dobrý den, už to bude skoro rok po labioplastice obou stran. Celou dobu mě trápí, že jedna strana, která byla “useknuta” více, mě pořád na dotyk bolí na stejném místě. Paní doktorka mi řekla, že to je jizva ale druhá strana mě třeba nebolí. Upřímně si myslím, že doktor mi vzal až moc a možná nějaký nerv se poškodil ale to nemůžu usoudit. Chtěla jsem se zeptat, zda existuje na tu bolest řešení? Nějaký krém nebo sprej.. předem děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

dobrý den, někdy pomůže aplikace plasmy do bolestivého místa. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Dobrý den,

podle vašeho popisu to opravdu vypadá na postižení nervu, a to s největší pravděpodobností jeho útiskem jizvou. Zkuste se s vaším operatérem domluvit na revizi právě toho jednoho bolestivého místa. Nerv by se mohl uvolnit a vám by se mohlo ulevit. (Pozor! Rozhodně to považujte za zkoušku, ne recept s jistým výsledkem.) Krém či sprej vám
nepomohou.

S pozdravem

Ivo Menšík

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Labioplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 7. 2024
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 9. 2017
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 5. 2022
Labioplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 1. 2013
Labioplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 6. 2020
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 6. 2024
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 6. 2017
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 6. 2024
Labioplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 20. 8. 2024
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 7. 2016

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi