Dobrý den, jsem 3. týden po operaci. Pan doktor mi při kontrole řekl, ze se hojím hezky a ze mužů začít normálně fungovat. Ovšem při pohlavním styku, cítím bolest, a pritel se do mě nedostane. Bolest je takového tahavého rázu, jak kdyby se neuměla přizpůsobit penisu, pritel je obdařen. Při menstruaci nemám problém zavést tampon. Je tato situace normální?
Dobrý den,
po třech týdnech jste sice dobře zahojená, ale tkáně jsou ještě po operaci dost pevné a projizvené. Sexuální aktivita po labioplastice je možná až po uplynuté 6 týdnů, je to stejné, jako se sportovní a fyzickou aktivitou.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den, my spíše doporučujeme pohlavní styk po 6 týdnech, do té doby se tkáně ještě hojí a mohlo by dojít k ruptuře v místě po operaci.
Dobrý den. Ano, situace je normální. Je skvělé že se Vám rána hezky hojí. Počkejte, klidně, ještě 3 týdny. Vše se postupně upraví. hezký den přejeme! Formé clinic.
Vážená slečno, ano, je to normální. Dejte tomu čas. Jedna věc je hojení p.p., druhá věc je pooperační stabilizace všech tkání. Řiďte se svými pocity a nikam nespěchejte.
S pozdravem, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Dobrý den, ano, je to normální, citlivost může přetrvávat déle.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.