Dobrý den, jsem 11 dnů po labio malých pysků pro asymetrii a velikost (obě vyčnívající z velkých pysků). Jedno labio mělo velký otok a hematom, stehy se ve středu labia prořezaly a otevřela se 2 cm velká rána. Operatér opakovaně otvor sešil, nyní je to 5.den. Hojení proběhlo v pořádku, bez krvácení, štípání, atd. Ale dnes (5.den) jsem zjistila, že rána je zahojená, ale otvor zůstal. Stehy se opět prořezaly. Budu kontaktovat operatéra, jak to budeme dále řešit. Každopádně bych chtěla znát váš názor, zda je sešití provedeno správně. Otok ještě zcela neodezněl a jistě bude trvat pár týdnů než budou labia v normálním stavu, ale přijde mi, že mé pravé labio je zvláštně sešité. Prosím o váš názor. Děkuji Linda
Já osobně bych to nechal zahojit až se děje co se děje. Rozhodně bych nedělal resutury, ty se velice často proříznou a je to ještě horší. Takovéto komplikace řeším až po vyzrání jizev tedy rok po zhojení. Jste velmi krátce po zhojení a první hodnocení doporučuji tak za 3-6 měsíců. Chce to trpělivost.
Určitě se pak obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na *******, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami. Začínáme konsultovat v květnu, pokud se nic závažnéhop nestane.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobry den, mate pravdu. Stehy pobolili, protoze byli pod tahem. Doktor nezblizil vnitrek. Ja to vidim na nove nariznuti a sesiti, kdyz se s tim nespokojite, co asi ne. Je tam jeste maly 5mm otok. Ale moc to nezmeni, kdyz splasne. S pozdravem Dr. Rohacova
Dobry den, na prvni fotce je videt, ze se v rane vytvoril hematom a tim se protrhl steh. Na druhe fotce je videt ze doktor sesil jenom okraje rany, jiz to nezblizil zevnitr a proto se zrostla jenom ta tkan, ktera byla okrvena a zbytek se nezrostl. Dr. Rohacova
Dobry den, nelze se vyjadrit k nalezu na Vasem pravem stydkem pysku, kdyz to nevidim. Doktor zvolil pravdepodobne klinovitou resekci a tehdy se stava, ze se nezroste vsechna tkan adekvatne, protoze je pod tahem a utrhne se. Dr. Rohacova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.