Dobrý den zajímalo by mě kdyby jsem se chtěla předělat z ženy na muže jestli něco hradí pojišťovna? A jestli bych ho měla funkční co se týká sexu a co vše bych musela podstoupit?Hodně mě to zajímá.Už od dětství se cítím jak kluk a i se tak oblékám atd..cítím se ve svém těle uvězněná a vůbec se necítím jako žena.Spíš na opak se cítím jako kluk.Předem děkuji za odpověď Jitka
Dobrý den, pokud proběhne adekvátní schvalovací proces, tedy doporučení a schválení sexuologem , psychologem, pojišťovny takovéto operace hradí. Penis po případné rekonstrukci ale v žádném případě není funkční stejně jako normální penis muže, tedy schopnost erekce a ejakulace. dr.Paděra
Ano, toto je krásná teorie. Neopenis se vždy vytváří, ale je to vždy pouze náhrada z jiné tkáně, bez adekvátní reakce krevních cév topořivých těles originálního penisu, které se při vzrušení naplní krví a tím způsobí zvětšení penisu. Vpodstatě se jedná o válvovitý předmět z kůže a svalu, který je jistě možné do pochvy zavést a pravdelným pohybem ženu přivést k orgasmu. Zda vše co jste popsala bude fungovat ukáže až výsledek operace. Navštivte tedy pracoviště , které toto inzeruje a tam diskutujte s lékaři co je možné. Nikoliv na internetu. Před tím je ale nutné podstoupit celý úřední schvalovací proces změny pohlaví. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.