Dobrý den, zajímalo by mne, jak dlouho asi vydrží zvětšení rtů vlastním tukem. Je tento zákrok viditelný roky nebo jen několik měsíců?
Naše odpověď : na níže uvedených odpovědích ostatních kolegů vidíte,jak může být vše relativní a přitom se všichni maxim.snažíme Vám pacientům co nejvíce pomoci.U tohoto zákroku ale velmi záleží na použité technice.Na naší klinice provádíme již velmi dlouho všechny způsoby zvětšování rtů.Po zvážení všech pro a proti jednotlivých metod postupně na naší klinice snižujeme počet operačních zvětšovacích metod,včetně nástřiků vlastním tukem, ve prospěch inkekčních zvětšovacích metod dočasnými nebo trvalými inj.materiály.Má to mnoho výhod a méně rizik.
MUDr.Lucák,Ostrava
Muze byt dlouhodoby-2-4 roky-je treba ale zvetseni rtu opakovat, coz je jiz v cene vykonu, ktery provadime na klinice Esthe.
S pozdravem M.Entner
Dobrý den.Bohužel při aplikaci vlastního tuku se zhruba 90% materiálu vstřebá do 6 měsíců.S pozdravem,MUDr.Libor Polák
výjimečně se může jednat i o trvalý efekt, častěji zhruba za 6-9 měsíců dojde k poklesu objemu, jednodušší je užít syntetický filler, speciální do rtů, výdrž je zhruba stejná a aplikace je možná ambulatně, s pozdravem doc Dušková
Dobrý den, děkuji za dotaz. Efekt je v určitém objemu trvalý.MUDr. Robert Remeš, SANUS, Hr.Králové
Zdravím všechny krásky a lékaře.Chci se prosím zeptat na netradiční dotaz..Lze nějakým (chirurgickým ) způsobem odstranit ,nebo spíše natáhnout (narovnat) směrem k dolů k bradě ,tyto přebytky tkáně ,po obou stranách spodního rtu.? .Přebytky ukazuji na videu. Jde mi o to ,aby po stranách byl ret níže a střed rtu byl nejvyšší bod.S přebytky to mám ale přesně naopak a chci to změnit. děkuji
podle foto soudím, že jste absolvovala zvětšení rtů, z obrázků nelze odhadnout metodu, a proto je nutné oslovit toho lékaře, který výkon proved, přeji hezký den prof dušková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.