Výplň rtů a fyzická aktivita

Anetah9
24. 10. 2024 · Poslední odpověď: 29. 10. 2024

Dobrý den, jsem aktivní sportovec. Sportuji 7x týdně, víceméně dvojfázově. Na první zvětšení rtů jsem byla v květnu (1Ml-Juvederm) na konci srpna jsem na rtech neviděla ani necítila už žádný náznak výplně. Na další výplň jsem byla na zacatku října ( 1ml-juvederm). Sama o sobě mám poměrně velké rty. Já ani okolí už teď nevidíme žádné viditelné změny na rtech ( pouze lehka hydratace). Chci se zeptat, zda častá fyzická aktivita v tomto případě mi může urychlit vstřebávání.( po aplikaci mi bylo doporučeno 1-2 dny nesportovat). bylo mi řečeno že značka Juvederm je taková zlatá cesta. Z mé druhé zkušenosti, se mi ale potvrdilo, že tato výplň nemá u mě dlouhou vydrz. chci se zeptat, zda to může být značkou a měla bych příště volit značky s tvrdší kys. Hyaluronovou, nebo to opravdu může být častým sportováním. Mrzí mě to, protože výplň nestojí pár stovek, tak se chci zeptat.

Děkuji Vám mnohokrát za odpověď a přeji hezký zbytek dne!

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

dobrý den, nelze jednoznačně odpovědět. Může to mít několik důvodů. Ano tělesná aktivita a zvýšený metabolismus může mít vliv (i například samotný fakt, že se jedná o rty zkracuje dobu odbourání výplně asi na 1/2), můžete být taky "rychlý odbourávač" a vaše tělo rychle metabolizuje každou dodanou látku. Zkusil bych jak říkáte "tvrdší" materiál a uvidíte. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 20. 5. 2017
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 2. 2020
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 1. 2017
Injekční výplně
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 3. 2024
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 11. 2018
Zvětšení rtů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 4. 2024
Kyselina hyaluronová
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 9. 2019
Kyselina hyaluronová
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 11. 2023
Zvětšení rtů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 1. 2024
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 1. 2024

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi