Dobrý den,
velice by mne zajímalo, jestli lze rozšířit malá ústa. Tím myslím, že by se např.: nařízl koutek a poté "doplnila" červeň. Lze to vůbec takto provést? V případě, že to takto lze provést, zajímalo by mne, jaká "zvětšovací" (chcete-li "rozšiřovací" ) metoda je nejoptimálnější? Předem děkuji za odpověď.
Zvětšení ústního otvoru bez řezání není Možné.Dělá se pse zdravotních důvodů.Jizva by nevadila,ale změna sliznice v koutcích je problém.Rozhodně bych toto z kosmetických důvodů neindikovala.
Rozšiřovací metoda v estetické chirurgii neexistuje. A najdete-li nějakého kaskadéra, který Vám to nabídne, pak budete do smrti litovat a hodně si ublížíte. Jděte na konsultaci ke zkušenému atestovanému plastickému chirurgovi a on posoudí Váš stav. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den, takovéto operace se provádějí v případě ztrátových poranění úst nebo při nutnosti odstranit jej z důvodu zhoubného kožního nádoru a poté se rekonstruuje ret včetně koutku ústního. Ale rozsah jizev a funkční omezení je takové, že z kosmetické indikace není toto akceptovatelné. dr.Paděra
Dobrý den, byla jsem na zákroku V-Y posunu a Permalipu, bohužel jsem myslela, že se implantát přizpůsobí a nebude mě omezovat při úsměvu, nemohu naplno otevřít pusu, takže návštěva např zubaře je nemožná. Sháním kliniku , kde by se s tím dalo něco udělat, popřípadně vědět, jestli je problém v délce implantátu a kolik by mě stála oprava. Zasílám fotku po operaci a maximálního úsměvu a před operací.
Dobrý den,
velikost Permalipu ( ani délka ani tloušťka) nemá vliv na velikost úsměvu. Nejspíše došlo ke změně při plastickém posunu, k tomu se nedokážu jako dermatolog vyjádřit.
Kdyby problém dělal implantát Permalip ( teoreticky by mohlo dojít ke kapsulaci-. obalení vazivem) není nic jednoduššího než ho z jednoho místa vytáhnout.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog kliniky GHC Praha
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.